Heimeier

Soluții inovatoare pentru toate nevoile dvs. de control termostatic
Controlul termostatic eficient este una din modalitățile cheie de a regla temperatura camerei, de a spori eficiența energetică și performanța generală în sistemele HVAC - de aceea am petrecut decenii dezvoltând soluții inovatoare pentru a vă oferi controlul la fiecare pas. Înființată în 1928, IMI HEIMEIER este astăzi un lider mondial în tehnologia de control termostatic și un partener pentru mii de clienți HVAC din întreaga lume.

Gama noastra extinsa de capete / senzori termostatici din inginerie germana, vanele de radiator manual si automat, termostatele de camera, radiatoarele electronice si regulatoarele si servomotoarele de incalzire prin pardoseala sunt construite pentru o inalta performanta si rezistenta pe termen lung. Ele sunt ușor de montat, sunt ușor de configurat și respectă o serie de standarde internaționale de certificare.

Toate produsele noastre sunt supuse testelor de calitate și de scurgere înainte de a părăsi fabrica noastră; acest lucru vă dă liniște că, atunci când specificați sau instalați un produs IMI HEIMEIER, garantați funcționalitate și performanță pe termen lung și pentru clienții dvs.

Nu putem găsi produsele potrivite selecției.