Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3 23 - 22 kw

Brand : Bosch Bosch
Special Price 4.050,00 RON Regular Price 4.200,00 RON
In stoc
COD
7736900597

Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3E ErP functioneaza pe gaz metan, se utilizeaza pentru incalzirea locuintei si preparare apa calda menajera (in regim instantaneu), are o putere de 28 kw pentru preparare apa calda menajera si 22 kw pentru incalzire, tiraj fortat, kit de evacuare in pret si randament energetic superior, este echipata cu pompa de circulatie cu turatie variabila.

Caracteristici generale centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3CE ErP 22 kw

Centrala termica ZWB28-3E ErP este usor de intretinut; intervalele de timp intre activitatile de mentenanta sunt indicate, costurile de intretinere sunt reduse, are dimensiuni compacte ce permit amplasarea fara probleme chiar si in locuintele mai mici. Centrala face parte din gama centralelor in condensatie care garanteaza un randament energetic superior cu consum minim de energie. Spre deosebire de o centrala conventionala, acest echipament utilizeaza cea mai mare parte a caldurii continute in gazele de ardere, echipamentul avand astfel un randament ridicat de pana la 109%.

Principiul care sta la baza functionarii acestui echipament este simplu si inovator: la fiecare ardere se formeaza vapori de apa care, la centralele conventionale, sunt eliberati odata cu gazele arse, insa centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB28-3E ErP este echipata cu schimbator de caldura mai mare decat cel al unei centrale conventionale, care permite vaporilor de apa sa se condenseze in interiorul centralei. Caldura emanata in timpul acestui proces este dirijata din nou catre circuitul de incalzire, contribuind astfel cu o cantitate suplimentara de energie.

Centrala poate fi racordata si la o instalatie solara; racordarea se poate efectua fie odata cu montarea centralei, fie mai tarziu. Conectarea la o instalatie solara va ofera mari economii - dumneavoastra veti putea beneficia de caldura gratuita si nepoluanta a radiatiei solare.

Pentru a indeplini cele mai exigente dorinte  a fost dotata cu panou de comanda cu afisaj multifunctional Bosch Heatronic III - prin intermediul panoului se pot se pot realiza toate reglajele unei functionari corecte, precum si diagnosticarea si identificarea rapida a eventualelor perturbari sau defecte.

Tasta eco permite alegerea regimului de preparare a apei calde menajere - prin apasarea tastei se anuleaza optiunea de preincalzire permanenta a apei, realizandu-se economii de combustibil. In plus, printr-o combinatie speciala de taste se pot fixa setarile efectuate in prealabil la centrala, evitandu-se modificarile nedorite.

Detalii produs
Garantie produs 3 ANI
Tip centrala gaz Condensare
Tip montare Murala
Utilizare Incalzire si ACM
Putere termica maxima (KW) 20-25
Eficienta energetica incalzire A
Eficienta energetica ACM A
Nivel de zgomot (dB) 46-50
Producere ACM ACM in mod instant
Boiler incorporat Nu
Capacitate boiler (Litri) Nu are boiler
Protectie anti-inghet Da
Transport gratuit Da
Scrieti opinia prorie
Parerea ta despre:Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000 W ZWB 28-3 23 - 22 kw

putere termica apa calda menajera

 28 kW;

putere termica incalzire

 22 kW;

putere nominala maxima 40/30 grdC

 21,8 kW;

putere nominala maxima 50/30 grdC

 21,6 kW;

putere nominala maxima la 80/60 grdC

 20,3 kW;

frecventa alimentare

50 Hz;

consum maxim de putere electrica

125 W;

nivel de zgomot

 36 dB(A);

clasa de protectie

 X4D IP;

temperatura maxima tur incalzire

 ca.90 grdC;

presiune de lucru (max.) incalzire

 3 bar;

masa (fara ambalaj)

 44 kg;

dimensiuni (LxIxA)

400 x 850 x 370 mm;