Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston GENUS PREMIUM EVO FS 25 SOLAR

Brand : Ariston Ariston
Preț Promo 12.465,00 RON Preț listă 15.450,00 RON
Stoc epuizat
COD
3300717

Centrală termică în condensare cu rezervor de acumulare cu posibilitate de conectare la sistemele solare cu circulaţie forţată, kit de evacuare inclus.

Genus Premium Solar FS Evo: combină energia solară şi eficienţa condensării pentru performanţe maxime şi impact ecologic redus. Modulul solar include toate accesoriile pentru integrare (inclusiv vasul de expansiune) şi permite o conectare uşoară şi rapidă la sistemul solar. Această versiune satisface nevoile utilizatorului datorită rezervorului de acumulare cu stratificare de 180 litri, furnizând apă caldă chiar şi când radiaţia solară este redusă

Ofertă

CONFORT PERSONALIZAT ŞI ECONOMIE DE ENERGIE
Centralele în condensare Genus Premium Solar FS Evo şi Genus Premium FS Evo sunt echipate cu o pompă complet modulantă pentru a asigura o reducere cu 30% a consumului de energie electrică.
Veţi economisi şi mai multă energie cu ajutorul raportului de modulare 1:10, care permite o reglare precisă a puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură.

Caracteristici Genus Premium EVO FS Solar:

  • Datorită tehnologie condensării, Genus Premium FS/Solar FS EVO vă asigură o reducere de până la 35% a valorii facturii de gaz.
  • Genus Premium SOlar FS Evo vă permite să economisiţi si mai multă energie cu ajutorul rezervorului de acumulare integrat, prevăzut cu o serpetină pentru conectare la un sistem solar, oferindu-vă posibilitatea de a folosi şi energie solară.
  • Datorită pompei complet modulante veţi beneficia de a o scădere cu 30% a consumului de energie electrică.
  • "Funcţia AUTO" împreună cu interfaţa Sensys a centralei Genus Premium Solar FS ajută la evitarea fluctuaţiilor de temperatură şi asigură un consum redus.
  • Centrala Genus Premium FS/Solar FS Evo oferă cel mai atractiv design din categoria sa, datorită liniilor atent studiate şi a formei exterioare deosebite.
  • Centrala are capacitatea de a control complet asupra sistemului datorită protocolului de comunicatie BUs BridgeNet şi interfeţei Sensys puteţi gestiona cu uşurinţa toate componentele sistemului dvs.
  • Genus Premium Solar FS Evo este uşor de conectat la panourile solare.
Detalii
Garantie produs 3 ANI
Tip centrala gaz Condensare
Tip montare Pardoseala
Utilizare Incalzire si ACM
Putere termica maxima (KW) 20-25
Eficienta energetica incalzire A
Eficienta energetica ACM A
Nivel de zgomot (dB) Pana in 35
Producere ACM ACM in boiler incorporat
Boiler incorporat Da
Capacitate boiler (Litri) 101-500 litri
Protectie anti-inghet Da
Transport gratuit Da
Scrieti opinia prorie
Părerea ta despre:Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston GENUS PREMIUM EVO FS 25 SOLAR