Imagine

Echipa noastra

" A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes." — Henry Ford.

 


Imagine

Viziunea noastra

Clientul este partenerul nostru de afaceri. Evoluam impreuna, gasim solutii, luam decizii si cream valoare.

Imagine

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa satisfacem nevoile clientilor nostri la un nivel calitativ ridicat prin promovarea produselor si serviciilor noastre.

Istoricul nostru

JADCOM SRL este  societate comerciala cu sediul in Targoviste, B-dul T. Vladimirescu nr.33, infiintata in 1994 si este specializata si autorizata ISCIR  in executia instalatiilor termice, sanitare si service pentru centrale termice si instalatii
Avand in prezent un portofoliu de peste 30.000 lucrari de instalatii termice executate si peste 19.000 de centrale termice  pentru care asiguram service in judetul Dambovita suntem intotdeauna gata sa indeplinim sloganul firmei "Garantia confortului tau".

Suntem autorizati ISCIR inca din anul 2003 sa executam montaje, service si verificari tehnice periodice pentru centrale termice.

Reprezentam in judetul Dambovita numeroase marci de centrale termice printre care :  ARISTON (Italia),  FERROLI (Italia),  RENDAMAX (Olanda),  BOSCH (Germania) , CHAFFOTEAUX (Franta),   VIESSMANN (Germania)BUDERUS (Germania) ,  PROTHERM (Grupul Vaillant),  IMMERGAS (Italia),  MOTAN(Romania)BERETTA (Italia)

Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Echipa Jadcom.ro

 

De ce sa ne alegeti pe noi

Calitatea nu este doar un cuvant. Este misiunea noastra. Un efort constant de a trece dincolo de granitele previzibilului si de a nu lasa nimic la voia intamplarii . Si se afla la baza a tot ceea ce facem, produsele oferite, procesarea comenzilor, livrarea rapida si in siguranta. Cum evaluam calitatea ? Prin autoevaluarea continua a serviciilor noastre prin metode interne cat si pe baza feedback-urilor de la clienti si prin promovarea de produse de cea mai buna calitate.

Toate informatiile personale care sunt folosite pentru a identifica orice individ, cum ar fi numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail sau alte informatii de contact se pastreaza in secret. Ca de obicei, puteti vizita pagina noastră de web, fara a spune cine sunteti sau sa dezvaluiti informatii personale .

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile de la data livrarii.

Prin garantia preturilor mereu mici oferită de jadcom.ro – Garantia confortului tau, chiar si proiectele de amploare devin accesibile. Dorim sa le oferim clienţilor nostri posibilitatea de a achizitiona rapid si comod toate produsele dintr-un singur magazin si de a evita pierderile inutile de timp prin realizarea de comparatii complexe de preturi si deplasari inutile la diferiti furnizori !