Interfata BUS Ariston

Brand : Ariston Ariston
În stoc
COD
3318229

Interfata BUS Ariston - Interfata BUS a fost proiectata pentru conectarea instalatiilor de incalzire si a unitatilor lor periferice

Preț Promo 139,00 RON Preț listă 190,00 RON
-27%

Interfata BUS a fost proiectata pentru conectarea instalatiilor de incalzire si a unitatilor lor periferice. Caracteristicile tehnice ale protocolului
BUS sunt proiectate ca sa fie capabile sa satisfaca cerintele curente si viitoare ale sistemelor de incalzire montate cu mai multi regulatori de temperatura, permitand chiar sa aiba loc auto-diagnoza. Instalatorii pot sa construiasca cu usurinta sisteme complexe si sa le administreze in asa mod incat semnalele individuale de comunicare intre diferitele instalatii sa aiba loc prin BUS mai curand decat prin cablurile individuale corespunzatoare.

Odata ce BUS a fost introdus, un dispozitiv simplu cablat este disponibil pentru conectarea intr-un sistem de incalzire a mai multor instalatii ; structura sistemului este simpla. Modificarile, completarile si dezvoltarile ar putea fi executate de catre instalator pur si simplu adaugand componentele la sistemul comunicatie BUS, fara sa aveti de implementat cablaje complicate (care ar putea sa conduca la efectuarea de greseli). Interfata BUS poate fi pozitionata intr-un compartiment special al panoului de comanda si conectat la P.C.B. ul principal al centralei.

Semnalul este transmis prin biti seriali folosind retea cu doua fire. Transmiterea, receptionarea si decodificarea semnalelor are loc utilizand softul BUS, care se gaseste in interiorul microprocesoarelor regulatoarelor si a unitatilor periferice.

Detalii
Garantie produs 1 AN
Comanda radio (fara fir) Nu
Conectare internet (WiFi) Nu
Transport gratuit Nu
Scrieti opinia prorie
Părerea ta despre:Interfata BUS Ariston
Eroare la filtrarea șablonului: Argument 'value' must be type of string, NULL given.
Eroare la filtrarea șablonului: Argument 'value' must be type of string, NULL given.
Eroare la filtrarea șablonului: Argument 'value' must be type of string, NULL given.