Senzor tip slim pentru usa sau fereastra

Brand : Salus Salus
Preț Promo 153,00 RON Preț listă 182,00 RON
Stoc epuizat
COD
SW600

Este un senzor de fereastră / ușă este un echipament mic și subțire, fără fir, care detectează când o fereastră / ușă este deschisă sau închisă. Acest produs trebuie utilizat cu Universal Gateway (UGE600) și cu aplicația SALUS iT600 Smart Home.

Ofertă

Un senzor de fereastră / ușă este un echipament mic și subțire, fără fir, care detectează când o fereastră / ușă este deschisă sau închisă. Acest produs trebuie utilizat cu Universal Gateway (UGE600) și cu aplicația SALUS iT600 Smart Home.

Cu instalarea sistemului de senzori pentru ferestre / uși, acesta poate opri încălzirea din încăpere în perioada în care o fereastră este deschisă și împiedică consumul inutil de căldură. Cu senzorii montați, este posibil ca aplicația SALUS Smart Home sau PC să vadă dacă ușile sau ferestrele sunt deschise în clădire înainte de a pleca.

Regulile OneTouch sunt seturi de acțiuni preconfigurate pe care le definiți într-o interfață ușor de utilizat. Prin utilizarea aplicației SALUS Smart Home App, puteți seta oprirea tuturor luminilor din casa dvs., setarea tuturor termostatelor la o setare de economisire a energiei, setarea unei alerte astfel încât, dacă orice fereastră sau ușă este deschisă, veți primi imediat un e-mail sau un mesaj text.

CARACTERISTICI:

Senzor de magnet (magnet)
Indicator LED
Semnalizare ușă / fereastră deschisă (în aplicație)
Înregistrarea acțiunilor (pentru a examina în App)

Detalii
Garantie produs 1 AN
Comanda radio (fara fir) Nu
Conectare internet (WiFi) Da
Transport gratuit Nu
Scrieti opinia prorie
Părerea ta despre:Senzor tip slim pentru usa sau fereastra

Alimentare

 1 x CR2 Baterie (800 mAH, 3 V)

Semnal RF

 ZigBee 2.4 GHz HA 1.2

Max. distanța de magnet (distanța)

 25 mm

Temperatura de funcționare

 0 - 40°C

Temperatura de depozitare

 -20 - 85°C

Umiditatea de lucru

 20 - 90% 

Dimensiuni [mm]

 Senzor: 22x70x20
 Magnet: 22x42x10